Το MBC (Ιατρικό Κέντρο Ομορφιάς) έχει μια μακροχρόνια φήμη αριστείας για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα. Από την ίδρυσή του κέντρου στην καρδιά της Λευκωσίας, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μια ανώτερη υπηρεσία συνδυάζοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με απαράμιλλη εμπειρία.

Μέρος της επιτυχίας μας είναι η πεποίθησή μας ότι μπορεί κανείς πάντα να αποκτήσει έναν πελάτη μέσω μάρκετινγκ αλλά για να κρατήσει έναν πελάτη, παίρνει πολύ περισσότερα. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα της εξυπηρέτησης, την ειλικρίνεια και την προσωπική φροντίδα και ως εκ τούτου έχουμε πάνω από 3.000 πιστούς πελάτες.

Μήνυμα της Διεύθυνσης

Χαίρετε,

Είμαι η Μαρία Ξενίδου, διευθυντής του MBC, και θα ήθελα να σας πω μερικά λόγια για το κέντρο μας.

Το MBC ιδρύθηκε το 1992 και ο κύριος στόχος, μαζί με το προσωπικό μου πάθος, ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη από φροντίδα ομορφιάς. «Η ομορφιά προέρχεται από μέσα μας» και πιστεύω σε αυτό το σύνθημα πάρα πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει άτομα να έρχονται σε μένα με τις προσωπικές τους ανησυχίες που αναπόφευκτα επηρέαζαν την προσωπική αυτοεκτίμησή τους, και έπειτα από τη θεραπεία να τους δηλώνω υπερήφανη πως “τα λύσαμε όλα”. Για κάθε ζήτημα ανησυχίας που αφορά το δέρμα, τα μαλλιά, το βάρος ή ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το πρόσωπο και το σώμα, εμείς είμαστε εδώ. Η αφοσίωσή μας έγκειται στην παροχή βοήθειας και την ενθάρρυνση της θετικότητας στους πελάτες μας που υποφέρουν από οποιαδήποτε ανασφάλεια.

Οι διαταραχές / παθήσεις του δέρματος είναι πολύ συχνές και συμβάλλουν πολλοί παράγοντες σε αυτές, όπως οι ορμονικές ανισορροπίες, οι κακές διατροφές, τα σκληρά προϊόντα ομορφιάς, το στρες και ούτω καθεξής. Κάποιες φορές άτομα με κυτταρίτιδα, ραγάδες, ασθενή μυϊκό τόνο, περίσσευμα λίπους σε ανεπιθύμητες περιοχές ή άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση, δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο είτε απλά δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσουν μια θεραπεία. Γι’ αυτό εμείς τους βοηθάμε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλα τα μέλη μου για όλη την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και με υπερηφάνεια λέω ότι το 95% της πελατείας μας, αν όχι περισσότερο, είναι ακόμα μαζί μας, δεκαπέντε χρόνια αργότερα!

Για τυχόν ερωτήσεις, συμπληρωματικές πληροφορίες ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε το χρόνο να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και σας διαβεβαιώνω προσωπικά ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας.

Ευχαριστώ!
Μαρία Ξενίδου

Πιστοποιημένος κοσμητολόγος-αισθητικός
Διευθύντρια του Ιατρικού Κέντρου Ομορφιάς (MBC)
Πλήρες μέλος του BABTAC (Βρετανική Ένωση Θεραπείας Ομορφιάς και Κοσμητολογίας)